Alice

Alice är en ganska pojkflickig tjej som är Nunnally's bästa vän och klasskamrat i spin-off serien Nightmare of Nunnally (En spin of av code geass). Hon är väldigt omtänksam och skyddar Nunnally när hon är i trubbel. Man i verkligheten är hon i hemlighet en agent för Irregulars och tilldelats övervakningen av Milly Ashford med identiteten som en middle school student. Nunnally påminner Alice av hennes förlamade lillasyster som hon inte kunde rädda vid en brand. Hennes relation med Nunnally kan jämföras med Lelouch och Suzaku i anime. Efter sista striden med Eden Vital hon klipper håret kort och har förlorat sin Geass. Hon är senast sedd när hon hjälper Ashford Academy efter att det har gjort till ett flyktingläger.

Superhjältar?

Jag funderade på om jag ska börja skriva om olika superhjälte serier också? Tanken slog mig men jag är inte helt säker så jag tänker låta er rösta. Det finns 3 alternativ:

1) ja, skriv om både superhjältar och Anime(och manga)
X) gör en ny blogg om superhjältar men behåller den har också
2) Skit i superhjältarna och skriv bara om manga och anime

så valet är ert!

Sorry! T^T

Hej allesammans! Jag trodde att jag skulle spendera påsklovet i stan eller i fjällen men jag ska spendera den på mitt landställe i skärgården. Ön där jag bor är längst ut i Stockholm's skärgård och heter Rödlöga. Det finns 0% tekning där så jag kommer kanske inte hinna skriva mer under lovet T^T Jag suger verkligen! Jag måste bättra mig på skrivandet!!!


Matsurika Shinouji

Matsurika kommer från animen Maria†Holic och är Maria's hembiträde. Matsurika är oftast ganska tyst, men kan vara extremt oförskämd. Hon kallar Kanako namn som "Ms Pig" eller "Eiffel Tower" på grund av hennes längd. Och kan säga saker som "Your the one to talk, you discussing tranny" till Maria som enkelt svarar "I'll pretend that i diden't hear what you just said".  I Maria†Holic Alive brukar Matsurika spela på ett ljusråsa PSP. Matsurika verkar ha telepatiska krafter eftersom hon och Maria ofta pratar genom telepati. Hon visar nästan aldrig några känslor och hon går alltid klädd i sin maid-uniform utom på sin lektionerna då har hon en vit skol baddräckt.
Klicka här! för att se Matsurika's character sheet.

Lolitaloppis 2011

För alla i Stockholm! Den 1:a maj kommer det vara en lolitaloppis, där kommer det finnas nya och begagnade lolita utstyrslar och tillbehör! Det kommer finnas kläder från tex The Pink Fairies, Morbide Nuitée, Ergi by Piratessan mm. DEt är kl. 12-16 på TokyStop på Frejgatan 17. Om du ska ta T-banan åker du mot tekniska högskolan och går av vid rådmansgatan.
Klicka här! för deras fb-sida

L


L är nog en av mina favorit karaktärer någonsin. Han är smart, barnslig, rolig, ja och all som har sett eller läst Death note kommer tycka att han är charmig.Ibland kan det verka som om han inte riktigt tar saker på allvar men man vet  han verkligen brinner för det han gör. Jag älskar att han håller sig gömd och det ända världen vet om honom är att han är "the world's greatest detective". Jag jag tycker också om de faktum att han har astbergers och inte vet hur man ska hantera andra människor. När L är utanför sina olika gömställen kallar han sig Hideki Ryuga men när han arbetar med de folk som har träffat honom kallas han Ryuzaki. I början gjorde det ingen sense, jag menar N kallar sig för Near och M för Mello hur blir då L Ryuzaki? Men sedan kom jag på att japaner har svårt att höra skillnaden på L och R.  
L's riktiga namn är Lawliet detta får man inte veta i animen man det går fram i mangan.


Yoruichi Shihōin

Yoruichi är en smart men samtidigt lite barnslig karaktär. Hon kommer från Bleach och första gången man ser henne i mangan är bok 8 och i animen episode 15 eller 16(rätta mig om jag har fel). Yoruichi var född som prinsessa av Shihōin klanen men jag personligen tycker inte att det märks och hon har förmågan att omvandla sig själv till en svart katt (vilket var formen hon hade första gången man ser henne). Här är ett exempel varför jag tycker att hon inte beter sig som om hon vore kunglig:
hon transformerar sig till hennes mänsklig form framför Ichigo vid flera tillfällen bara för att se hans reaktion att se henne naken, som hon glatt retar honom för. Till skillnad från många andra Shinigami's  tror jag aldrig att man ser henne använda sin Zanpakutō. Jag har fort farande det oklart för mig om det är Yoruichi x Urahara eller Yoruichi X Soifon jag blir nemligen nöjd vilket som.

Glad påsk


Hej allesammans!
Jag vet jag har varit den värsta bloggaren ever på sista tiden! T^T
Men nu under lovet ska jag göra lite inlägg. Nu vill jag väll mest önska alla en Glad Påsk.

PS. anledningen varför jag har valt att ha Rukia (från Bleach) på bilden är för att jag är så lycklig över att de fortsatte med bleach och att rycket att den skulle sluta vid episode 216 var falskt \^-^/

RSS 2.0