Air

Yukito Kunisaki är på en resa, han söker en tjej med vingar som flyger i skyn. Under resan, stannar han i en liten stad och försöker tjäna lite pengar. Där träffar han en underlig flicka vid namn Misuzu. Misuzu gör snabbt Yukito hennes vän och uppmanar honom att stanna hos henne. Yukito beslutar att stanna i den lilla staden för ett litet tag och fortsätta söka efter den bevingade flickan, hans mor hade talat om, senare.

Jag trodde aldrig att jag skulle se Air och jag måste erkänna att den var bättre än vad jag trodde. Den är romantisk och dramatisk med både naturliga och onaturliga företeelser. Den är 13 episoder lång och finns på både japanska och engelska.

och kom ihåg döm inte en anime efter första avsnittet!!!

Maria†Holic


Maria†Holic handlar om Kanako som precis har börjat en kristen internat skola (för bara tjejer). Första skolan träffar hon Maria som värkar vara en söt och trevlig tjej. Maria erbjuder henne att visa henne runt skolan senare. När Kanako senare ska möta Maria råkar hon gå in i hennes rum meden hon byter om under omständigheterna förstår Kanako att Maria faktiskt är en pojke. Och Kanako är tvungen att lova att inte säga till någon annars kommer Maria avslöja Kanakos hemlighet (att hon är en lesbisk pervert).

Jag älskade den här serien. Jag rekommenderar den för de som gillar komedi, skol-liv och romantik. Maria†Holic är inte som nån annan serie jag har sätt den är helt enkelt unik. Den är 13 episoder lång och finns hitills bara på japanska. Det finns också en andra sesong som heter Maria†Holic Alive.

Kom ihåg att inte döma en serie efter första avsnittet!!!!

Mangahere.com

Mangahere.com är en hemsida där man kanläsamanga på engelska om man läser Bleach, One Piece eller Naruto är den här sidan bättre än mangafox.com eftersom capitlena kommer ut snabbare på mangahere.com Om ni vill komma tillderas hemsida klicka här!

Yosuga no Sora


Yosuga no Sora handlar om tvillingarna Haru och Sora som flyttar ut på landet från Tokyo efter deras föräldrars död. De har verkligen tagit fram den sexuella sidan så jag rekommenderar den här serien för de som gillade kissXsiss. Den här serien är bara 12 episoder och är ganska ny så den finns bara på japanska men den kommer säkert komma på engelska.

Döm inte en anime efter första episoden...

CC och Tear


Nästa lika som bär blir CC/C2 från Code Geass och Tear från Tales of Abyss. Ja jag kan ju inte säga att jag är ensam att tycka det eftersom någon har gjort en fan art av dem. Jag tycker definitivt att de har lika kläder och deras frisyrer är inte heller så olika. Karaktärer är inte direkt identiska men det finns många lik heter mellan dem. De har samma japanska röst.

Fullmetal Panic!


Fullmetal Panic! handlar om sjuttonårige Sosuke Sagara som tillhör den hemliga militärorganisationen MITHRIL. En dag får han i uppdrag att beskydda den jämnåriga Kaname Chidori. Exakt vad som gör henne eftertraktad av terroristerna är mer eller mindre okänt. Chidori vet själv inte någonting om varken hemliga militärorganisationer, terrorister eller hemligheterna hon bär på. Sosuke börjar i Kanames klass för att kunna hålla sig nära henne. Men det är inte lätt för den unge mannen som blivit uppfostrad på slagfältet, utan något som helst vardagsvett, att anpassa sig till den nya miljön. Jag rekommenderar den här seien för de som gillar comedi, mecha och aktion. Det finns tre säsonger som alla tre finns på både japanska och engelska.

Kom ihåg att inte döma en serie efter första avsnittet!!!!

My little sister can't be this cute


My little sister can't be this cute handlar om 17-årige Kosaka som en dag får reda på hans lilla systers, Kirino, största  hemlighet. Hon spelar nämligen dating-sims, läser manga och tittar på anime fast hon är söt, smart, populär och duktig på sport. Kosaka blir presenterad för en helt ny värld...
Jag tyckte den har serien var väldigt rolig och jag skrattade mer än en gång. Den finns hittills bara på japanska och är bara 12 episoder men jag tycker att den är värd att se. Det finns även en manga som går att läsa på mangafox.com

Och kom ihåg dom inte en anime efter första avsnittet.

RSS 2.0