K-on fortsätter!?


Upptäckte nyss att det har kommit ett nytt avsnitt på K-on(2:nd season) och nej det var ignen OVA. Jag såg det igår (lite sent kanske men ändå) Jag visste att det skulle komma en film* men att serien skulle fortsätta det är något nytt! Jag är helt enkelt nöjd (jag älskar k-on) så till alla k-on fans för att se på avsnittet klicka här!

(* det finns inte utsatt datum för filmen ännu)

Riru and Primula


Det är svårt att säga anat än att Riru (Martian Successor Nadesico) och Primula (Shuffle!) är lika varandra. En annan sak som de har gemensam är deras relativt tystlåtna beteende som kan shockera mig lite.

Taiga och Okami


Okami Ryouko (Okamisan and Seven Companions) ser verkligen ut som en äldre version av Aisaka Taiga (Toradora!) Och till skillnad från många andra karaktärer som är lika är att de här tjejerna har både likt utseende och personlighet.

Amy Lee och Re-L Mayer

Amy Lee liknar Re-L / Real (Ergo Proxy) på omslaget på sitt album Fallen. De har är nog den ända bilden jag har sett på Amy där hon liknar Re-L men om jag inte visste bättre hade jag trott att det var cosplay.


Aya och Orihime


Idag ska jag lägga ut alla lika som bär inlägg som jag har glömt bort att lägga ut och de första är Aya (Tenjou tenge) och Orihime (Bleach). Jag har inte riktigt tänkt på att dom har varit lika jag har alltid tyckt att Orihime är lik Shirley (Code Geass). Aya och Orihime har inte så lika personligheter men de har tre gemensamheter (utseende mesigt)
1
Stora ögon
2
Långt orange hår
3 Extremt stora bröst.

RSS 2.0